JARMO KOSKINEN ROSTEK-TEKNIIKKA Oy:n TOIMITUSJOHTAJAKSI

DI Jarmo Koskinen on nimitetty Rostek-Tekniikka oy:n toimitusjohtajaksi 15.03.2018 alkaen. Hän seuraa tehtävässä yli kahden vuosikymmenen ajan toiminutta Monica Liiriä, joka siirtyy hallituksen varapuheenjohtajaksi. Hallituksen toimivana puheenjohtajana jatkaa Risto Liiri.
Koskinen siirtyy tehtävään yhtiön liiketoimintajohtajan tehtävästä, urallaan Jarmo on toiminut useilla toimialoilla liikkeenjohdon tehtävissä.

Lisätietoja Risto Liiri, hallituksen puheenjohtaja 0400 – 462 461
Jarmo Koskinen, toimitusjohtaja 040 – 5278116

ROSTEK-TEKNIIKAN MISSIONA ON TUODA NOSTETTA TYÖN TUOTTAVUUTEEN
JA TURVALLISUUTEEN
Rostek-Tekniikka on erikoistunut henkilönostin- ja putoamissuojainratkaisuihin. Yhtiö on palvellut asiakkaitaan Suomessa jo yli 20 vuoden ajan tarjoamalla ratkaisuja, jotka parantavat työn tuottavuutta ja turvallisuutta. Genie® henkilö- ja tavaranostimien myyntikehitys on ollut edelleen suotuisa.
Rostek-Tekniikka on Genie® henkilönostinten ja Latchways-putoamissuojainten valtuutettu maahantuoja ja asennus-, tarkastus- sekä huoltopalvelujen tuottaja. Päämiehemme edustavat omien toimialasektoreidensa kansainvälistä huippulaatua.
Rostek-Tekniikan palveluverkostoon kuuluu yli 20 nostin-/putoamissuojainammattilaisesta, jotka toimivat kuudella paikkakunnalla ja 10 huoltopalveluautolla. Rostek-Tekniikka kuuluu Teknisen Kaupan Liittoon.
Genie on Terex Corp. tuotemerkki ja alan johtava brandi. Latchways om MSA Latchwaysin tuotemerkki ja alan laadukkain brandi.