NIMITYSUUTISIA

Rostek-Tekniikka Oy:n huoltopäälliköksi on nimitetty 18.6.2018 alkaen Matti Saaristo. Matti vastaa huollon päivittäistoiminnoista osallistuen toki edelleen myös suorittavaan kenttätyöhön. Matin kokemus ja analyyttinen osaaminen saadaan näin paremmin koko huoltopalveluidemme tueksi. Kiitos Matti hienosta työstä ja sama tsemppi päällä eteenpäin !

Riku Söderlund aloitti 18.6.2018 Rostek-Tekniikka Oy:n palveluksessa. Riku työskentelee pääosin keskuskorjaamolla sekä PK-seudun asiakaskeikoilla. Rikulla on pitkä ja laaja kokemus henkilönostimista sekä vuokraamotoiminnasta. Tervetuloa Riku ammattilaisten joukkoon !

Mari Muurinen (henkilöstö- ja talouspäällikkö), Sami Hartikainen, (myyntipäällikkö) ja Jarmo Koskinen (toimitusjohtaja) ovat kukin hankkineet vähemmistöosuuden Rostek-Tekniikka Oy:stä. Pääosakkaina jatkavat Risto Liiri ja Monica Liiri.

 

Lisätietoja   toimitusjohtaja Jarmo Koskinen

040-5278116

 

Sami, Jarmo ja Mari ajelulla !