KONETOIMITUSTEN ENNÄTYSKUUKAUSI – MARRASKUUSSA 175 UUTTA HENKILÖNOSTINTA ASIAKKAILLEMME

Rostek-Tekniikka toimitti asiakkailleen marraskuun 2018 aikana 175 henkilönostinta – mikä on yhtiömme kaikkien aikojen yhden kuukauden ennätys. Taustalla on tietysti yhdistyneenä asiakkaidemme hyvänä jatkunut kysyntä ja toisaalta Genien erittäin hyvä saatavuus – unohtamatta ansiokkaasti toiminutta varusteluosastoamme. Vuoteen 2019 näkymät ovat eri ennusteiden mukaan edelleen hyvät ja päämiehemme Terex Corporationin vahva markkinaote jatkuu. Genie mallisto täydentyy puomikoneiden osalta edelleen kasvavalla extra kapasiteetti (XC, suuri korikuorma) mallistolla.

Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta ja tahti jatkuu, joulukuun toimitukset ylittivät 100 koneen rajan maanantaina 17.12.2018 !

PS. Myös materiaalinostimissa hyvä saatavuus ja hintakeskusteluhan sopii !