AVOIMIA TYÖPAIKKOJA – ESPOO ja MUU SUOMI

 

Toimimme Terex/Genien virallisena maahantuojana ja valtuutettuna huoltoedustajana. Nyt meillä on mahdollisuus vahvistaa sekä keskuskorjaamomme asentajaporukkaa että pk-seudun ulkopuolista henkilöstöämme.

Espoon keskuskorjaamollemme haemme teknisesti osaavia asentajia osallistumaan sekä korjaamolla että asiakastiloissa tapahtuvaan huolto- ja korjaustoimintaan. Kokemus henkilönostimista ei ole välttämätön. Osaaminen sähkötekniikassa, hydrauliikassa tai mekaniikassa edesauttaa mutta työ tekijäänsä opettaa !

Haemme samalla itsenäiseen työskentelyyn pystyviä henkilönostimiin jo perehtyneitä henkilöitä eri toimipisteisiin tai itsenäisesti toimivia huoltoedustajia useille paikkakunnille. Työ koostuu ensisijaisesti asiakastiloissa tehtävistä asennus-, huolto- ja viankorjaus tehtävistä.

Genie on maailman johtava henkilönostinvalmistaja, jonka laatu ja teknologia ovat alan ehdotonta huippua. Mallistoon kuuluu yli 100 erilaista nostinta. Genie on osa Terex Corporation -yhtymää.

Rostek-Tekniikka Oy on maamme johtava henkilönostinyritys, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli 20 vuoden ajan.
Olemme  ainoa Genien valtuuttama maahantuoja ja myyjä sekä Genie-huoltopalveluiden auktorisoitu tuottaja.
Maanlaajuinen henkilönostinhuoltomme toimii 6 paikkakunnalla.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme !

Ottakaa reippaasti yhteyttä joko sivustomme kautta tai suoraan puhelimitse Jarmo Koskinen 040 – 527 8116 .