Kompakti akkusaksi GS™-1330m taas saatavilla !

Genie® julkisti BAUMA2019 messuilla ensimmäisen sähköisillä ajomoottereilla varustetun akkusaksensa, malli GS ™ -1330m. Tuote sai erittäin hyvän vastaanoton ja tuotanto ei pysynyt ihan ajan tasalla – nyt niitä taas saa ja laitamme juhlan kunniaksi tarjoushinnalla 7 350 eur alv0% koneita eteenpäin – kampanjahinta voimassa ystävänpäivään saakka. Alla lisätietoa koneesta ja muutama kuva mausteeksi.

Uudet Genie®:t ovat varustettuna Lift Connect™ telematiikkapaketilla jonka avulla voit seurata sijainti- ja käyttötietoja sekä selvittää käyttöön liittyviä kysymyksiä – ja paljon muuta. Soita ja kysy lisää Lift Connect™:sta, olemme tässäkin eturintamassa Lift Connect™ osaamisessa !

Lisätietoja saat http://www.genielift.co.uk tai Samilta 050- 3883739 tai Jarmolta 040-5278116. Kerromme mielellämme myös Terexin kattavasta takuusta jonka saat vain kauttamme.