MODERNIT VÄHÄPÄÄSTÖISET RATKAISUT GENIELTÄ

GENIE® RATKAISUT 2020 LUVULLE !

Tässä luettelona uusimmat teknologiset suuntaukset joilla lyöt kilpailijasi Genien avulla , klikkaamalla pääset lukemaan Genien näkemyksiä       (in english though)

  1. Hybridikoneet
  2. Telematiikka – Genie Lift Connect
  3. AC ajomoottorit
  4. XC eksrakapasiteetti puomikoneissa – jopa 454 kg kerralla – katso video
  5. Dual Zone – sisäkoneet myös ulkokäyttöön rajoitetusti (akkusakset)
  6. J-sarjan uudet puomit –  katso video S-80J
  7. Stage V vähäpäästöiset uudet moottorit diesel koneisiin

 

Alla pitkä kuvakavakadi, lisätietoja myös ylläolevilta ekstrakapsiteettimyyjiltä  Jarmo 040-5278116 & Sami 050-3883739

 

AC ajomoottoreilla akkusakset ajettavissa tarkasti ja ylimääräinen hydrauliikka jää pois !

Alla Lift Connect™ ohjelman perusteet – koneissa siis SIM kortti ja omistaja voi olla yhteydessä koneeseen pilvipalvelun kautta jonne myös tallentuu käyttötietoja. Lisäksi mahdolliset vikakeikat voidaan katsoa ennen työmaalle ryntäämistä jolloin korjaamisen onnistuminen paranee ja koneen käyttöönotto nopeutuu – erityisesti yhä lisääntyvät ohjelmistot ja niiden virheet saadaan näppärästi tarkistettua Lift Connectilla.

Hybriditeknologiaa – Z-60FE ja uunituore Z-45FE saatavilla – pienennä päästöjä, poista melu, näitä kysytään ! Katso hybridin teknologiaa tästä !

Genie® akkusaksiin on vuoden aikana tullut Dual Zone toiminto – tarkoittaa käytännössä sisä- ja ulkotilan määrittelyä vastaamaan standardeja. Sisätilassa koneen nostokorkeus on maksimikorkeus ja ulkotilassa rajoitettu – esimerkkinä vaikkapa suosittu akkusaksi GS-1930 – ennen sen ulkokäyttö (tuuli) oli kielletty, nyt ”Outdoor” ulkotilassa kone sallii 4,47 m / 6,47 lava/työkorkeuden samalla 227kg korikuormalla. Tosin vain yksi henkilö sallittu ulkotilassa !

 

Suorapuominen S-85XC on suosituin XC ekstrakapasiteettipuomi – nyt sarja ulottuu S-45XC koneista aina SX-135XC malliin asti S-puomeissa –

nivelpuomisissa tällä hetkellä tarjolla Z-45XC mutta jatkoa luvassa lähiaikoina ! Katso XC perusteet tästä !