Genie henkilönostin – laaja mallisto taas saatavilla : akkusakset, puomit

GENIE  henkilönostin toimitustilanteet paranemaan päin – nyt esimerkiksi suorapuomisia koneita on varastossamme valmiina työmaille.

Mallistosta saatavilla S-60J (vuoden 2021 uutuusmalli) sekä raskaampaan tekemiseen S-85XC (454 kg korikuorma).

Akkusaksia on varsin hyvin saatavilla – GS-1330m mallista Genien suurimpaan GS-4655E malliin – ja akkusaksethan ovat

kaikki sähköisillä ajomoottoreilla, GS-1330m DC-moottoreilla ja muut mallit todella tarkoilla ja huolettomilla AC-ajomoottoreilla.

Myös uutuusmalli GS-4046E  (13,94m työkorkeus, 350kg) on saatavilla suoraan varastostamme.

 

Vuoden 2020 aikana Genie saksimallistoon tuli lisäpiirteenä Dual Zone toiminto joka on herättänyt paljon kysymyksiä. Lyhyesti Dual Zone tarkoittaa vain käyttäjän kannalta valintaa siitä, työskentelekeö sisällä vai ulkotiloissa – valinta tehdään käyttöpaneelin nappulalla ja sen jälkeen kone hoitaa automaattisesti mahdolliset (ulkotilan) rajoitukset tuulikuorman tms. huomioon ottaen. Geniessä rajoitetaan nostokorkeutta, ei nostokapasiteettia. Kääntäen tämä tarkoittaa sitä, että niin sanotuilla sisäkoneillakin voi työskennellä ulkona – automatiikka huolehtii sallitusta nostokorkeudesta. Alla kuva valintapainikkeista, soita ja kysy lisää tästäkin toiminnallisuudesta – tai lue englanninkieliset vinkit tästä linkistä https://www.genielift.com/en-gb/aerialpros/tips-for-using-the-genie-smart-link-dual-zone-controls