Putoamissuojaus kuntoon laadukkailla MSA Latchways ratkaisuilla

Työskennellessä korkeilla paikoilla on putoamissuojaamisen tärkeys oikeutetusti noussut usein esille. Työn turvaamiseen soveltuvat ratkaisut ovat kehittyneet merkittävästi mahdollistaen joustavamman ja mukavamman käytön turvallisuudesta tinkimättä. Rostek-Tekniikka Oy on toimittanut putoamissuojainjärjestelmiä jo yli 25-vuotta, päämiehenämme on alan innovatiivisin ja edelläkävijänä tunnustettu MSA Latchways.

Toimitamme ratkaisut avaimet käteen periaatteella, laskemme järjestelmien voimat ja varmuuskertoimet sekä konsultoimme rakenteiden osalta toteutustapaa ja ennen kaikkea, suunnittelemme ratkaisun tarpeidenne ja käyttötapojenne mukaisesti. Putoamissuojainjärjestelmiä voidaan käyttää monella tapaa – käyttäjien koulutus ja heidän omaehtoinen riskiarvionsa edesauttavat tutvallista ja suunnitellun mukaista toimintaa.

Toimitamme sekä estäviä ratkaisuja että pysäyttäviä järjestelmiä teollisuuteen, telakoille, kiinteistöille, autojen ja junien purku- ja lastauspaikoille – käytännössä vaijeripohjaiset ratkaisut voidaan toteuttaa lähes mihin vain. Pystyjärjestelmissä pystymme hyödyntämään vakioituja tuotteita ja niitä onkin toimestamme toimitettu yli 3000 järjestelmää.

Annamme mielellämme lisätietoa kaikesta putoamissuojaukseen – ja Genie henkilönostimiin – liittyen, ota yhteyttä ja varmistetaan työntekijöidenne tehokas ja turvallinen työympäristö tältäkin osin.

Allaolevissa kuvissa on putoamisuojauksen periaatteet sekä joitakin esimerkkejä erilaisista ratkaisuista

Nousutikas
Pystyjärjestelmä
Inclined
Kalteva pinta

 

 

Kattojärjestelmä
Kattojärjestelmä CFP tolpilla (vaakajärjestelmä)

 

 

 

 

 

 

 

Putoamissuojain
Yläpuolinen järjestelmä – purku/lastauspauikka