Rostek-Tekniikan Latchways-ratkaisuiden hyödyt ja edut:

JOHTAVA JÄRJESTELMÄTOIMITTAJA SUOMESSA Osaaminen takaa turvallisuuden ja kansallisten sekä EU-säännösten noudattamisen

LATCHWAYS BRÄNDI ALAN YKKÖNEN Parhaat tuotteet maailmanlaajuisella volyymilla tuovat kustannustehokkuutta

LAAJAT KÄYTTÖMAHDOLLISUUDET Tehokkaasti sovellettavissa tarpeisiinne

KATTAVAT ASENNUS-, HUOLTO- JA TARKASTUSTOIMINNOTVastuullisuus tuo turvallisuutta, viihtyisyyttä ja tuottavuutta vaativiinkin tilanteisiin

HELPPOKÄYTTÖISYYS JA YKSINKERTAISUUS Kohteen huoltoimenpiteiden tehokkuus elinkaaren aikana tuo säästöjä

Latchways-ratkaisujen yleisimpiä käyttötarkoituksia:

KIINTEISTÖT Helppokäyttöinen ja kustannustehokas järjestelmäkokonaisuus

TEOLLISUUS Asiakaskohtaiset ratkaisut laadukkailla tuotteilla – optimoitu tarpeen mukaisesti

MERITEOLLISUUS Monipuoliset toteutukset vaativiin olosuhteisiin – kohteen ylläpidon ja huollon helppous

LIIKENNE Purku- ja lastaustoiminnot, huolto- ja tarkastustoiminnot – vakioitu ja tehokas toimintamalli

ERIKOISRATKAISU TValmiskomponenttien avulla toteutus ja käyttö tehokasta ja turvallista

LATCHWAYS JA MSA

MSA-konserni on maailmanlaajuinen henkilöturvallisuus- ja suojaustuotteiden johtava valmistaja, jonka missio on ollut jo 100 vuoden ajan varmistaa ja parantaa työntekijöiden työturvallisuutta. Vuonna 2016 MSA-konsernin liikevaihto oli yli 11 miljardia euroa ja konserni työllisti eri puolilla maailmaa yli 4600 työntekijää.MSA:n Latchways tuotebrändi on markkinajohtaja sekä laadukkain ja monipuolisin putoamissuojainjärjestelmä, joka ehdottoman turvallisuuden lisäksi takaa työn tuottavuuden ja viihtyisyyden täyttäen myös kaikki EU-normit – niin vaativissa kuin helpoimmissakin kohteissa.Latchways on perustettu vuonna1974 ja on mm. tuonut ensimmäisenä markkinoille vaijeriperusteiset putoamissuojainjärjestelmät.Latchways’in, josta tuli osa MSA-konsernia vuonna 2015, valikoimaan kuuluvat niin vaaka- kuin pystysuoraan käytettävät putoamissuojainjärjestelmät kaikkiin käyttötarkoituksiin ja olosuhteisiin.Rostek-Tekniikka Oy on Suomen johtava putoamissuojainjärjestelmien suunnittelija ja toteuttaja. Rostek-Tekniikalla on yli 20-vuoden kokemus vaativien järjestelmien kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta pohjautuen alan ykkösbrändin Latchwaysin monipuolisiin ja laadukkaisiin tuoteratkaisuihin. Referenssimme kattavat kaikki toimialat ja niin horisontaaliset kuin vertikaaliset toteutukset.Rostek-Tekniikan missio on tuoda nostetta työn tuottavuuteen ja turvallisuuteen tehokkailla ja luotettavilla putoamissuojausratkaisuilla.

Rostek-Tekniikka on Latchways-putoamissuojainjärjestelmien valtuutettu Suomen maahantuoja sekä asennus-, tarkastus- ja huolto-organisaatio yli 25 vuoden kokemuksella.

OTA YHTEYTTÄ

toimitusjohtaja
Jarmo Koskinen
Puh. +358 (0)40 527 8116

Uusi EU direktiivi EU 2016/425 täsmentää kaupallisten toimijoiden vaatimuksia ja parantaa työturvallisuutta entisestään – ota yhteyttä niin kerron lisää näistä vaikutuksista.

Putoamissuojausratkaisumme lisäävät työn tuottavuutta ja turvallisuutta ja mahdollistavat kohteen elinkaaren aikana merkittävät kustannussäästöt huolto- ja korjaustoimintojen suorittamisiin.

Kartoita tarpeesi toimitusjohtaja Jarmo Koskisen avulla, joka asiantuntemuksellaan tarjoaa Sinulle soveltuvimmat ratkaisut.

 

Jarmo Koskinen Myyntipäällikkö P. +358 40 527 8116 jarmo.koskinen@rostek-tekniikka.fi