Nostetta työn tuottavuuteen
ja turvallisuuteen

Rostek-Tekniikka on erikoistunut henkilönostin- ja putoamissuojausratkaisuihin. Yhtiö on palvellut asiakkaitaan Suomessa yli 25 vuoden ajan tarjoamalla ratkaisuja, jotka parantavat työn tuottavuutta ja turvallisuutta. Kuulumme Teknisen Kaupan Liittoon ja toimimme kaikilla tasoilla vastuullisesti, erityisarvojamme ovat turvallisuus ja teknologinen osaaminen.

Rostek-Tekniikka on Genie-henkilönostinten ainoa valtuutettu maahantuoja, kauttamme hankituissa koneissa on kattava valmistajan takuu. Olemme myös valtuutettu huoltopalvelujen tuottaja.

Rostek-Tekniikan palveluverkosto kattaa koko maan ja koostuu 15 nostinammattilaisesta, jotka toimivat viidellä paikkakunnalla ja 10 huoltopalveluautolla, lisäksi huoltopalveluverkostomme avulla pystymme palvelemaan myös etäisempiäkin asiakaskohteita.

Putoamissuojaimissa toimimme MSA Latchwaysin valtuutettuna maahantuojana valikoiman kattaessa niin vaaka- kuin pystyjärjestelmät, laadukkaat tarraimet ja valjaat sekä muut komponetit. Asiakaskuntamme kattaa teollisuuden, kiinteistöt, meriteollisuuden sekä lukuisat vaativat erikoistoimilalat.

ROSTEK-TEKNIIKKA TYÖNANTAJANA

Olemme keskittyneet huoltopalveluiden tuottamiseen, valtaosa ihmisistä työskentelee tuotanto-/toimitusketjussa ja loput kaupallisissa ja hallinnollisissa tehtävissä.

Olemme ylpeitä Rostek-Tekniikan juurista ja intohimomme on tarjota asiakkaillemme palveluja ja tuotteita, jotka tuovat lisää nostetta työn tuottavuuteen ja turvallisuuteen.